Groeiend en sterk mkb

CupolaXS is de ontwikkelplek voor duurzaam groeiende mkb-bedrijven die slim gebruik maken van de nieuwe kansen van digitalisering.

Onze missie

Nieuwe digitale ontwikkelingen zijn een enorme kans op duurzame groei voor veel mkb-ondernemers. De snelheid van nieuwe digitale ontwikkelingen is echter enorm waardoor je onderneming weerbaar maken, je productiviteit verhogen en een unieke positie in de markt veroveren lastiger is dan ooit. Daarnaast verandert consument- & klantgedrag door digitalisering.

 

CupolaXS gaat digitale kracht geven aan mkb

Start-ups zijn hot en krijgen veel aandacht, maar er is meer. Accelerator programma’s en tech-incubators voor scale-ups & corporate R&D teams schieten als paddestoelen uit de grond. CupolaXS zet het hele mkb, waaronder startups en scale-ups, weer in het middelpunt van de digitale ontwikkeling. CupolaXS richt zich specifiek op mkb-ondernemers en wil ervoor zorgen dat hun management in staat is leiding te geven aan de digitale transformatie.

Een co-workingspace met aandacht voor de digitalisatie van het MKB

CupolaXS is niet alleen een plek voor management maar ook een plek waar mkb-medewerkers en teams toegang krijgen tot nieuwe (technologische) kennis en vaardigheden. Zo kunnen zij een belangrijke rol spelen om het bedrijf toekomstbestendig te maken en te helpen groeien. CupolaXS geeft digitale kracht aan mkb, een plek waar de kansen van technologie benut worden. “Dat wat er al overal voor start-ups is gaan we nu voor mkb doen”. Welkom bij Cupola XS!

Ons team

Ynte Bakhuizen

Yeni Joseph

Ruben Nieuwenhuis

Valerie Vallenduuk

Hendrik Halbe

Partners

Contact

Locatie

Harmenjansweg 4 2031 WK Haarlem

Vragen?

Mike Rijkers

Aanmelden