Groeiend en sterk mkb

Haarlem het middelpunt van
duurzame groei & digitalisering van mkb​

Onze missie

Het inspireren en ondersteunen van kleine en middelgrote organisaties en hun medewerkers met digitalisering is een van de grootste uitdagingen voor een vitale economie. Enerzijds bieden al die nieuwe digitale tools, kanalen of mogelijkheden nieuwe kansen aan ondernemers om minder kwetsbaar te zijn en meer duurzame groei te realiseren. Anderzijds roept het ook nieuwe vragen op over veiligheid, onafhankelijkheid en privacy. 

Tegelijkertijd gaan de ontwikkelingen wel zo snel dat het voor het mkb zonder samenwerkingen met techbedrijven of kennisinstellingen amper is bij te benen. Het is de verwachting dat er de komende jaren nog een extra versnelling gaat komen. 

Die technische ontwikkelingen hebben niet alleen invloed op bedrijfsprocessen, maar vooral ook voor alle medewerkers van het mkb. 71% van Nederland werkt in het mkb en voor de meeste van hen gaat hun werk de komende jaren sterk veranderen. 

CupolaXS gaat digitale kracht geven aan mkb

Met Cupola XS omarmen we nieuwe digitale technologie en de kansen die dit biedt voor mkb-ondernemers en hun medewerkers. Om dit voor elkaar te krijgen, creëren we een community van techbedrijven, publieke stakeholders, kennisinstellingen, digitale opleiders, corporate teams en natuurlijk vele mkb-ondernemers en medewerkers. Zij ontmoeten elkaar en delen kennis tijdens onze programmering met Think XS Events, XS Office Hours, Digital Power, Digifit, XS Talent of XS Business Library. Verder werken zij samen op onze co-workspace waar op de co-workplekken op het skydeck of privé kantoren in voormalige gevangeniscellen. Een werkplek bij Cupola XS is al beschikbaar vanaf 200 euro per maand.

Een co-workingspace met aandacht voor de digitalisatie van het MKB

CupolaXS is niet alleen een plek voor management maar ook een plek waar mkb-medewerkers en teams toegang krijgen tot nieuwe (technologische) kennis en vaardigheden. Zo kunnen zij een belangrijke rol spelen om het bedrijf toekomstbestendig te maken en te helpen groeien. CupolaXS geeft digitale kracht aan mkb, een plek waar de kansen van technologie benut worden. “Dat wat er al overal voor start-ups is gaan we nu voor mkb doen”. Welkom bij Cupola XS!

Ons team

Rachelle Brusselaar

Joost Bax

Yeni Joseph

Ruben Nieuwenhuis

Valerie Vallenduuk

Hendrik Halbe

Partners

Contact

Locatie

Koepelplein 1E 2031 WL Haarlem

Vragen?

Mike Rijkers

Aanmelden