AWS start Cloud Lab voor mkb bij Cupola XS

Amazon Web Services (AWS) opent een AWS Cloud Lab bij Cupola XS in Haarlem, Nederland. Het AWS Cloud Lab is exclusief gericht op het versnellen van de adoptie van cloud technologie in het midden- en kleinbedrijf (mkb), zodat mkb-ondernemers en hun medewerkers kosten kunnen besparen, sneller kunnen innoveren en makkelijker kunnen opschalen. AWS is wereldwijd een pionier van cloud services en neemt een leidende rol in het Cloud Lab op de 3e etage bij Cupola XS.

Het hele jaar door zullen AWS-experts zakelijke en technische ondersteuning bieden aan het mkb, zowel in de Koepel als virtueel. Ook kunnen members AWS-bedrijfsexperts spreken, zoals accountmanagers, bedrijfsontwikkelaars en consultants, om advies te krijgen over cloud services. Naast persoonlijk advies deelt AWS kennis en tools tijdens workshops, tonen ze use cases ter inspiratie en bieden ze korting op partner proposities om direct aan de slag te gaan. Hieronder zijn een paar onderdelen uitgelicht.

Digitaliseringswijzer
Met het invullen van de DigitaliseringsWijzer krijgen ondernemers en directeuren meer inzicht in het niveau van digitalisering van hun bedrijf en wat er nodig is om de nodige digitale transitie te versnellen. De belangrijkste domeinen van digitalisering introduceren wij met een aantal korte video’s introduceren wij samen met o.a. de cloudspecialisten van Amazon Web Services. Ondertussen beoordelen we aan de hand van enkele stellingen en vragen hoe het bedrijf ervoor staat en wat er nog mist. Iedereen die deze DigitaliseringsWijzer invult, krijgt toegang masterclasses van topondernemers over de digitalisering van hun bedrijf en rewards, zoals credits om samen met AWS-partners aan de slag te gaan met cloud oplossingen. De DigitaliseringsWijzer is hier in te vullen.

Digital Power: leiding geven aan digitalisering
Digital Power Sessies zijn masterclasses voor c-level management die beter leiding willen geven aan de digitale transitie van hun organisatie.

  • effectief leidinggeven aan digitalisering
  • topondernemers delen hun digitale praktijkcases
  • thema’s: Online Marketing, Cloud, Security, Customer Centricity, AI/data
Tijdens een van de sessies vertellen topondernemers die succesvol hun bedrijf hebben laten opschalen met AWS over wat de sleutel was om tot dit succes te komen en wat ze daarvan hebben geleerd. Vul voor toegang tot de Digital Power Sessies hier de DigitaliseringsWijzer in.

 

Inspiratie met Think Cloud
Minimaal 4x per jaar organiseren we inspirerende events over business en digitalisering met toonaangevende sprekers die laten zien wat voor waanzinnige innovaties er mogelijk gemaakt worden door het cloud netwerk van AWS. De sessies gaan over thema’s, zoals cloud economics, machine learning en data analytics. 

> Meer over de programmering en wat er verder voor ondernemers, professionals en talent te doen is in de Koepel? Sluit je hier aan en bezoek het Cloud Lab op de 3e etage. 

> Wil je meer weten over AWS of geïnteresseerd in de voordelen van de cloud voor je bedrijf? Neem hier contact op met AWS.

 

Over AWS
Amazon Web Services (AWS) is ‘s werelds meest uitgebreide en breed geaccepteerde cloudplatform en biedt meer dan 200 cloud services waaronder compute, storage, security, networking, mobile, developer tools, database en data lakes, analytics, artificial intelligence, machine learning, blockchain, IoT en robotics vanuit tientallen datacenters in Europa en wereldwijd. Miljoenen klanten, waaronder de snelstgroeiende startups, mkb’ers, internationale corporates en toonaangevende overheidsinstanties gebruiken AWS om de kosten te verlagen, wendbaarder te worden en sneller te groeien en innoveren. AWS ondersteunt klanten in de Benelux vanuit kantoren in Amsterdam, Den Haag, Brussel en Luxemburg.